LOGO

LOGO

diumenge, 22 de març de 2015

Gimnastica emocional per a joves emprenadorsÀrea d’Atenció a les Persones Àrea d’Atenció a les Persones Catàleg de Serveis 2014 Gerència de serveis d’Igualtat i Ciutadania PENSA-Jove als instituts (Instituts) Oficina del Pla Jove
TALLER GIMNÀSTICA EMOCIONAL PER A JOVES EMPRENEDORS
Destinataris Grup classe
Període Setembre 2014 – maig 2015
Objectius Considerem l’emprenedoria com la capacitat per crear o prendre
la iniciativa per dur a terme una acció transformadora. El taller pretén: 1. Capacitar per prendre la iniciativa 2. Empoderar per l’acció personal des de la singularitat. 3. Activar capacitats per a un projecte comú.
Metodologia La sessió serà molt pràctica alternant dinàmiques amb conceptes teòrics i propiciant la participació, el diàleg i la reflexió entre el grup de joves.
Descripció de l’activitat
Jocs de presentació i distensió. Treballarem el concepte d’emprenedoria amb una dinàmica per posar-nos tots i totes d’acord sobre el seu significat. Seguidament donarem eines per ser un/a bon/a emprenedora (des de jocs i dinàmiques diferents):
• Farem un treball a partir de les intel·ligències múltiples per saber quines son les nostres habilitats personals
• Coneixerem com gestionar les nostres emocions davant de qualsevol adversitat i com promoure les emocions positives.
• Parlarem de que passa en el meu cervell i en el meu cos físic tant en moments d’alegria i eufòria com en moments de tristesa i ràbia i ens farem responsables de qualsevol dels pensaments i actituds que tenim en el dia a dia.
• Farem un petit debat sobre quina ha de ser l’actitud ideal d’una persona emprenedora a partir del que hem treballat.
• Acabarem fent un treball de projecció de futur.
Personal docent
Maria Navarrete i Fa Màster en educació emocional i benestar. Educadora social. Llicenciada en Belles Arts. Durada: 1,5 hores
Recursos necessaris:
Aula o espai polivalent amb taules i cadires que es puguin moure. Millor si l’espai disposa d’un canó de projecció, pantalla i equip de so. Organització: Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada